Alfadis Service
Specialist in spuitcabinefilters & onderhoud

Specialist in het onderhoud van uw spuitcabine!

Alfa.dis Service & Filters is, sinds haar oprichting in 2000, gegroeid tot een vaste en gekende waarde in het onderhouden van spuitcabines (beschermen cabine-interieur en plaatsen spuitcabinefilters). Als specialisten weten we hoe belangrijk het is om uw spuitcabine met de beste zorgen te onderhouden. Dit garandeert u niet alleen een perfect spuitresultaat, het voorkomt tevens bijkomende stoornissen. Bovendien is een propere omgeving veel aangenamer werken voor uw spuiter en beter voor zijn gezondheid. 

Wij gebruiken onze jarenlange ervaring om steeds op zoek te gaan naar betere technieken en innovatieve producten. Alle filters voor spuitcabines en soorten bescherming worden binnenshuis getest waardoor wij ook de kwaliteit hiervan kunnen garanderen. Ons eigen team bestaat uit mensen die specifiek voor deze niche werden opgeleid en die dagdagelijks een volledig onderhoud en bescherming van spuitcabines verzorgen bij onze klanten. 

Alfa.dis Service & Filters helpt dus om de houdbaarheidsdatum van uw spuitcabine te verlengen.

Saca Group

Alfa.dis Service & Filters maakt deel uit van Saca Group

Ontdek meer over onze bedrijvengroep.

 

 

Bent u op zoek naar een specialist voor het onderhouden of beschermen van uw spuitcabine? Vul het onderstaande formulier in en wij helpen u graag verder! 

* Deze gegevens zijn noodzakelijk om uw aanvraag te behandelen.

 

Alfa.dis Service & Filters is verantwoordelijk voor het verwerken van uw gegevens. Wij verzamelen uw data om zo snel mogelijk een antwoord te kunnen geven op uw aanvraag of om u te informeren over innovaties, nieuws, promoties indien u toestemming heeft gegeven voor deze communicatie. Voor meer informatie kan u terecht bij onze privacy policy.

Ik wil graag meer weten!
Menu