Alfadis Service

De medewerkers van Alfa.dis Service & Filters in actie!

Onderhoud spuitcabines

Je weet het misschien of nog niet, maar het onderhoud van jouw spuitcabine is noodzakelijk om een blijvend feilloos spuitresultaat te verkrijgen. Bij Alfa.dis Service & Filters zit je natuurlijk aan het juiste adres. Wij zijn jouw partner voor het volledige onderhoud van jouw spuitinstallatie waaronder het vervangen van de spuitcabinefilters, bescherming van de spuitwanden en onderhoud van de brander. 

Filters

De filters van de spuitcabine zorgen ervoor dat de binnenkomende als uitgaande lucht gezuiverd wordt. Voor een perfect spuitresultaat is het namelijk belangrijk dat alle aangevoerde lucht stofvrij is, zodat er geen stofdeeltjes in het lakwerk achterblijven. Om dit tegen te houden, gebruiken we plafondfilters of fijnfilters. Om het milieu daarenboven niet te belasten, wordt de overspray opgevangen door afzuigfilters of Paintstop filters waardoor ook de uitgaande lucht gezuiverd wordt.

Ontdek de andere filters! 

Bescherming spuitcabine

Om uw spuitcabine langer als wit te houden, moeten de spuitwanden uiteraard ook beschermd worden. Alfa.dis Service & Filters zorgt voor een volledige bescherming van spuitcabines inclusief de verlichting, ramen en vloer. Afhankelijk van de frequentie van gebruik, zal de overspray sneller zorgen voor een vervuilde cabine en is er dus ook meer onderhoud nodig.

Voor de brander is een jaarlijks preventief onderhoud voldoende.

Ontdek de verschillende manier om te beschermen!

Hieronder zie je onze professionele medewerkers in actie. Het was hoog tijd voor een onderhoud wegens de frequentie van het gebruik. Als eerste stap gaan wij altijd de huidige beschermlaag verwijderen en de volledige spuitcabine kuisen. Uiteindelijk kunnen we dan een nieuwe bescherming aanbrengen en ziet de spuitcabine er terug als nieuw uit.

Geniet vooral mee van het voor en na!

  • onderhoud spuitcabine
  • onderhoud spuitcabine 1
  • 20170419151121bewerkt.png
  • onderhoud spuitcabine na
  • onderhoud spuitcabine na 1
  • onderhoud spuitcabine na 2

 

Wil je graag meer weten over de verschillende mogelijkheden of wil je een onderhoudscontract laten opstellen? Vul dan zeker jouw gegevens in! 


Ik wil graag meer weten!
Menu