Alfadis Service
Advies in bescherming spuitcabine

Advies over onderhoud en filters voor uw spuitcabine!

Bij ons zit u wel snor voor goed advies! 

Door onze ervaring kunnen wij als geen ander advies geven over het onderhoud van uw spuitcabine. Zoals u misschien (niet) weet, zijn er heel veel type spuitcabinefilters en beschermingcoatings op de markt. Naargelang uw activiteit (carrosserie, industrie,...) en de gebruiksintensiteit van uw installatie, stellen wij op maat een onderhoudsprogramma voor. We zoeken de, voor u, meest adequate bescherming van het interieur van uw cabine en bieden u het beste filtermateriaal.

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract wordt u vroegtijdig gecontacteerd om een onderhoud in te plannen. Op deze manier loopt u geen risico dat een onderhoud vergeten wordt.

Beter voorkomen dan genezen.

 

Bent u geïnteresseerd in zo'n onderhoudscontract? Vul dan zeker onderstaand formulier in en wij bespreken graag de mogelijkheden! 

* Deze gegevens zijn noodzakelijk om uw aanvraag te behandelen.

 

Alfa.dis Service & Filters is verantwoordelijk voor het verwerken van uw gegevens. Wij verzamelen uw data om zo snel mogelijk een antwoord te kunnen geven op uw aanvraag of om u te informeren over innovaties, nieuws, promoties indien u toestemming heeft gegeven voor deze communicatie. Voor meer informatie kan u terecht bij onze privacy policy.

Ik wil graag meer weten!
Menu